Normal a la Campana

Montserrat desprèn un magnetisme especial, es nota fàcilment quan descobreixes un racó nou i t’envaeix una admiració i respecte profunds. Unes emocions, segurament semblants, inclús més intenses, devien tenir en J.Cassasayes (alies Haus), J.Mengod, L.Vilallonga el dia que van fer la primera ascensió.

APROXIMACIÓ
Prenem el camí de Sant Jeroni des de l’estació de funicular de Sant Joan, passat el mirador de Sant Jeroni trobem un caminet a mà esquerra (marques grogues) que baixa fins al mirador del Rave i la Campana. Baixem un parell de revolts mes fins a trobar un caminet més o menys fresat que ens porta a peu de via, al coll que hi ha entre la Campana i el Rave.

OBSERVACIONS
La primera tirada comença per una placa que una vegada hem pujat uns metres haurem de flanquejar a la dreta per resseguir una fissura que pràcticament arriba fins a la reunió. El pas més difícil és al començament de la fissura on tan sols haurem de col·locar-nos bé per trobar el pas. La resta es anar fent, es tracta d’una escalada molt exposada, però força equipada i amb possibilitats de posar flotants de tota mena. La roca a voltes és una mica dolenta. El segon llarg surt per la dreta de la reunió i trobarem alguna expansió. Són 15 metres de placa primer més vertical i més tombat a mesura que arribem a la reunió.

DESCENS
Ràpel de 25m pel vessant nord-oest des d’un arbre.

CONCLUSIONS
Via 100% clàssica que tot Montserratí ha d’escalar algun dia.

Guardar

Guardar

Guardar

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s