Xemeneia UPS a la Paret de la Carda

Hi ha vies que amb el pas del temps es deixen de repetir. Per fer la Xemeneia UPS, vam dedicar moltes hores a netejar-la de bardisses. El recorregut es pot fer d’una tirada, el principi és el més delicat doncs és molt terròs, però a mesura que pugem trobem un veta de calcari boníssima que és un plaer escalar-la. Molt recomanable per a tardes d’estiu (portar material de jardineria per si de cas)

APROXIMACIÓ
Des de l’aparcament del Dipòsit, prenem el camí cap al Mal Pas de la Castellassa que transcorre per sota dels Plecs del Llibre. Des d’aquí podrem accedir per un corriol a les vies properes a l’avenc de la Codoleda. Seguim el corriol amunt fins al peu de la profunda xemeneia.

OBSERVACIONS
La via es pot fer d’una sola tirada de dalt a baix assegurant uns metres per sota de l’entrada a la xemeneia. Una vegada entrem a ella pugem combinant el “ramonage” o escalant per la placa fins que arribem a un punt on la xemeneia es tanca. En aquest punt flanquegem a la dreta primer fent “ramonage” (molt estret) i després encastament per sortir a una mena d’aresta, allà veurem una possible reunió uns metres per sota, en un arbre, però pel que queda val la pena seguir amunt per un diedre i després per una placa fàcil fins a uns arbres on farem reunió.

DESCENS
Caminant en tendència a l’esquerra per arribar a un coll d’on surt un camí que segueix la paret dels Plecs del Llibre i que enllaça amb el camí d’aproximació.

Ressenya imprimible en PDF 

Deixa un comentari