CADE a l’Agulla Centenar

cade, diedre, agulla centenar, montserrat, escalada, frares, funklimbs

La CADE a l’Agulla del Centenar va caure al segón intent aquest dissabte, la primera vegada que vam anar ens va ploure i vam baixar al primer llarg. Pràcticament no hi han segurs però tots els flotants que es possen queden a proba de bomba. La roca en general es bona… Convida a repetir!

APROXIMACIÓ
Sortim de Can Massana cap al camí de la Cadireta, un cop passada anirem cap al Coll de Port i just on trobem la senyalització seguirem uns metres en direcció al Bisbe per agafar un corriol a mà dreta que ens mena a peu de via.

OBSERVACIONS
Via molt atlètica i mantinguda que recorre un diedre durant pràcticament tota la ruta. El primer llarg es pot fer en Ae per una placa que està a l’esquerra del diedre, però val la pena pujar directe pel mateix perquè encara que sigui una mica rostoll trobarem algun parabolt i guanyarem temps. El segon i tercer llarg es recomanable enllaçar-los per atacar el quart que és una meravella. El darrer llarg segueix per la fissura, igual que el tercer hi ha trams de roca mediocre.

DESCENS
Podem desgrimpar des del coll fins al camí de l’Alta Ruta de Frares-Agulles o fer uns metres de 3er grau fins al cim i rapelar uns 40 metres.

Descarrega Track i Ressenyes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s