Aresta Brucs a l’Agulla dels Ossos

Agulla dels Ossos, montserrat, ressenyes, ressenya, escalada, aresta brucs, artificial, rockclimbing, climbing, funklimbs

Tope clàssica! Situada a un lloc tranquil per escalar i quedar ben satisfets. Ideal per treure la pols als flotants i vibrar amb els vells claus i filferros que hi ha al segon llarg.

APROXIMACIÓ
Al Refugi Vicenç Barbé prenem la Canal de les Bessones en direcció nord. Quan estem al vessant nord de la Bessona Inferior, seguim amunt i desprès pugem la canal que hi ha entre l’Agulla de l’Arbret i l’Agulla dels Ossos. A mitja canal trobem un petit muret a mà dreta que ens mena a peu de via.

OBSERVACIONS
El primer llarg no té gaires claus i cal tota l’artilleria de friends, es pot fer combinant l’artificial i en lliure. El segon està més equipat tot que hi haurem d’anar reforçant amb flotants, la darrera tirada és completament neta però es curta i de baixa dificultat.

DESCENS
Rapel de 20 m cap al nord, i desgrimpar per la canal (amb atenció) o fer un nou rapel en un arbre, fins a arribar al camí d’aproximació.

Ressenya imprimible en PDF 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s