Maneras de Vivir al Pic del Martell

Via molt variada d’escalada atlètica i passos estètics. Ben protegida als trams difícils i neta en els fàcils, amb moltes possibilitats per autoprotegir-nos.  

APROXIMACIÓ
El camí comença a l’alçada de l’entrada del pàrquing on hi ha la indicació “Puig del Martell”, just a l’altre costat de la carretera, trobarem alguna fita encara que és una mica perdedor. Es tracta de no pujar molt i anar a buscar un coll en direcció Est i una vegada al coll baixem resseguint la paret però sense anar a la base. El peu de via està entre la Cova dels Bombers i on comença un marcat esperó, podrem distingir la ruta pel color taronja predominant als dos primers llargs. Important entrar per amunt, ja que per sota hi ha força vegetació que barra el pas.

OBSERVACIONS
El primer llarg té més mal aspecte de què realment és tot i que la roca millora a mesura que anem fent metres. El segon llarg va per una placa on el grau es concentra al principi però haurem de reservar forces per arribar a la feixa de dalt si ho volem fer tot sense descansar. És realment bonica aquesta placa i val molt la pena fer-li almenys una visita. El tercer és comú amb la via Altimira.

DESCENS
Anem a buscar un corriol fitat tot pujant fins a la part alta de la carena. El seguim en direcció Sud fins a enllaçar amb el camí d’aproximació. Per arribar haurem d’anar atents perquè el terreny és molt rascler.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s