Anglada-Guillamon al Caball Bernat

croquis, ressenya, cavall bernat, montserrat, anglada, guillamon, artificial, cara est, funklimbs, moreneta

Una ruta clàssica que s’ha de fer almenys una vegada a la vida…com la majoria de vies de la fantàstica parella de cosins germans.

APROXIMACIÓ
Deixem el cotxe al refugi de Santa Cecília i pugem pel camí de l’Arrel en direcció al Monestir, quan arribem a l’altura del Cavall i pocs metres abans d’arribar a la Canal del Cavall trobarem un trencall que s’enfila recte amunt. Pugem fins que trobem un passamà, que creua la canal fins al peu de la via.

OBSERVACIONS
Val la pena portar alguns friends petits i mitjans per reforçar algunes peces i el llarg d’A2. En algun punt les assegurances allunyen i a més algunes estan força deteriorades. Roca molt bona en general. Si l’escalem durant la primavera/estiu, millor començar cap a les 12h del migdia perquè toca molt el sol en ser cara Est.

DESCENS
Farem dos ràpels per la cara sud, per on va la via normal. Un de 20m fins a sobre la berruga i un altre de 40m. Baixem per la canal del Cavall i desfarem el camí d’aproximació. Molt recomanable fer el rapel amb les cordes plegades, sobretot si fa molt vent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: